Επιλέξτε γλώσσα:ελληνικάenglish
Σύνδεση|Εγγραφή Χρήστη

Καλάθι αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο

Κατηγορίες

Newsletter

Εγγραφή στο Newsletter
Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία Happy Playground εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης και έχει ως αντικείμενο το εμπόριο παιχνιδιών και τον εξοπλισμό παιδικών χαρών, σχολείων, κέντρων αναψυχής, ξενοδοχείων και υδάτινων πάρκων.

Παιχνίδια εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά, προσφέρουν σε παιδιά κάθε ηλικίας όχι μόνο διασκέδαση αλλά και σωματική δραστηριότητα. Παράλληλα καλλιεργούν πνεύμα ομαδικότητας καθώς τα περισσότερα από αυτά είναι ιδανικά για να τα απολαμβάνει κανείς με την παρέα του.

Μία πλήρης γκάμα πολυπαιχνιδιών σας περιμένει να εξοπλίσετε όποιο χώρο σας ταιριάζει.

Κατασκευές εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, από εταιρίες με χρόνια εξειδίκευση στον τομέα της παιδικής ψυχαγωγίας, θα χαρίσουν στους μικρούς μας «ήρωες» ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Τα προϊόντα μας έχουν όλα τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και αντιπροσωπεύουν τα καλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης και της Αμερικής.

Παρέχουμε εξειδικευμένο προσωπικό και είμαστε οποιαδήποτε στιγμή κοντά σας ακόμη και μετά την πώληση.

Ο εκθεσιακός μας χώρος είναι 1000m2 και βρίσκεται στην οδό Αθανασίου Σκορδαλού 6, περιοχή Μπεντεβή, όπου εκεί μπορείτε να δείτε ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων μας.

Ολα τα παιχνίδια της Happy Playground συμμορφώνονται με τα νέα πρότυπα ΕΛΟΤ 1176-1,10 και τα φουσκωτά παιχνίδια με το νέο Πρότυπο ΕΝ14960: ΝΟΕ 2006
 

Φιλικά,
Happy Playground.